Geld verdienen via internet blijft groeien

De tijd van de 8-urige werkdag is voorbij. Niet meer 9 tot 5, maar online wanneer je wil. Het tijdperk van digitaal geld verdienen is aangebroken, ook in Limburg. Inmiddels verdienen honderden Limburgers hun salaris via internet.

Er zijn duizenden mogelijkheden om via internet geld te verdienen. Er bestaan echter slechts enkele die voor Jan en alleman beschikbaar zijn.
Hoe werkt het? De makkelijke uitleg: Je maakt een profiel op social media, bezoekt dagelijks een aantal websites en krijgt betaald.

Jouw online aanwezigheid is dus geld waard.

Het grote verschil met Facebook is dat er tegenwoordig mediabedrijven zijn die hun winst niet verdelen onder aandeelhouders, maar onder hun leden. En die leden kunnen dus veel geld daarmee verdienen.

Presentatie in oktober

Op de foto zie je een kleine groep Limburgers die in september de presentatie bezocht van een Nederlandse ondernemer die als online pionier zijn geld met ‘klikken en netwerken’ ging verdienen. Dat was krap 2 jaar geleden. Nu verdient hij 20.000 dollar per maand en geeft hij elke week lezingen, presentaties en persoonlijke gesprekken. In oktober komt hij zelfs een zaterdag naar Limburg om uitleg te geven over de vele verdienmodellen die voor iedereen bereikbaar zijn. Datum en locatie worden nog nader bepaald.

Wil je erbij zijn? Of wil je meer info over online geld verdienen? Stuur een mail naar info@limburg.com